Mijn collectie voor je nieuwe interieur

Gordijnen, raamdecoratie en vloeren

A House of Happiness HOTELCHIQUE

Gordijnen

Raamdecoratie

Vloeren

Gordijnen

Raamdecoratie

Vloeren

Ik ben trots op mijn uitgebreide collectie gordijnen, raamdecoratie en vloeren. Elk product heb ik zorgvuldig geselecteerd, met oog voor kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Ik ben trots op mijn uitgebreide collectie gordijnen, raamdecoratie en vloeren. Elk product heb ik zorgvuldig geselecteerd, met oog voor kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Merken Gordijnen en Raamdecoratie

Voor mijn gordijnen en raamdecoratie maak ik gebruik van het merk
A House of Happiness en mijn eigen merk BA Premium.

Beide merken staan voor kwaliteit en woongenot. Welke je ook kiest, je krijgt een topproduct!

A House of Happiness - Niet zomaar gordijnen
Gordijnen van A House of Happiness staan voor plezier en blijdschap, ze maken van je huis een thuis.

BA Premium - topmerk in gordijnen en raamdecoratie

Mijn eigen label BA Premium. Topkwaliteit die zich kan meten met de A-merken.

Logo A House of Happiness
Ben Aardenburg BA Premium logo

Collectie Gordijnen

Mijn gordijncollectie omvat een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen, zodat je de perfecte keuze kunt maken om je ramen te verfraaien. Of je nu op zoek bent naar elegante en tijdloze gordijnen, moderne en strakke jaloezieën of praktische en veelzijdige rolgordijnen, ik heb voor elk wat wils. Mijn gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en jarenlang meegaan, terwijl ze tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer in je huis creëren.

Collectie gordijnen Ben Aardenburg

Gordijnen

Gordijnen bieden privacy, verminderen lichtinval en voegen stijl en warmte toe aan een ruimte. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren, patronen en stoffen om aan verschillende interieurvoorkeuren te voldoen

Inbetweens

Inbetweens zijn gordijnen gemaakt van lichtdoorlatende stoffen die tussen vitrages en overgordijnen in zitten. Ze bieden privacy terwijl ze nog steeds natuurlijk licht binnenlaten. Inbetweens kunnen in combinatie met andere raamdecoraties worden gebruikt.

Roedes en rails

Gordijnroedes: de stangen waaraan de gordijnen worden opgehangen. Verkrijgbaar in verschillende stijlen, lengtes en materialen. Gordijnrails: de rails waar de gordijnen aan worden bevestigd. Ze bieden ondersteuning en zorgen voor soepele beweging bij het openen en sluiten van de gordijnen.

Als je meer wilt weten over mijn collectie neem dan vrijblijvend contact op

2 jaar garantie

Op al mijn services

Ik sta garant voor mijn producten en mijn werk,
daarom geef ik met alle vertrouwen 2 jaar garantie. 

Collectie Raamdecoratie

Voor raamdecoratie bied ik een verscheidenheid aan opties, waaronder luxueuze en functionele vouwgordijnen, praktische en stijlvolle plisségordijnen en moderne en strakke lamellen. Deze raamdecoratie kan perfect worden afgestemd op je persoonlijke smaak en de specifieke behoeften van elke ruimte in je huis. Met mijn uitgebreide keuze aan kleuren, texturen en bedieningssystemen kun je de controle hebben over de lichtinval en privacy in elke kamer.

Plissé Shade

Plisségordijnen zijn raamdecoratie met gevouwen stof die op en neer kan bewegen. Ze bieden flexibiliteit in lichtinval en privacy. Beschikbaar in diverse stoffen, kleuren en patronen, zijn ze populair vanwege hun veelzijdigheid en strakke uiterlijk. Ideaal voor zowel residentiële als commerciële ruimtes, bieden ze een elegante oplossing voor raambedekking.

Horren

Ontworpen om insecten buiten te houden terwijl frisse lucht binnenkomt. Horren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rolhorren, plisséhorren en vaste horren, en kunnen op maat worden gemaakt voor verschillende raam- en deurformaten.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een vorm van raamdecoratie die bestaat uit een enkele stof die opgerold kan worden om het raam te bedekken. Ze bieden eenvoudige licht- en privacyregeling en zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en patronen. Rolgordijnen zijn een veelgebruikte en stijlvolle optie voor zowel thuis als op kantoor.

Duette Shade

Raamdecoratie bestaande uit dubbelwandige stof met honingraatvormige cellen. Deze zorgen voor een isolerend effect, waardoor warmte wordt vastgehouden in de winter en buiten wordt gehouden in de zomer. Biedt ook lichtregeling en privacy, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en transparanties.

Multishade

Ook bekend als duo-rolgordijnen of zebra-gordijnen. Ze bestaan uit twee lagen stof met horizontale transparante en ondoorzichtige banen die langs elkaar bewegen. Door de stoflagen te verschuiven, kunnen verschillende licht- en privacy niveaus worden gecreëerd.

Shutters

Vaste raambedekkingen met horizontale lamellen die kunnen worden geopend en gesloten. Ze bieden privacy, lichtregeling en een stijlvolle uitstraling. Ze voegen een klassieke en elegante touch toe aan zowel moderne als traditionele interieurs.

Verticale Jaloezie

Ze zijn ideaal voor grote ramen, schuifdeuren en kantoorruimtes. Verticale jaloezieën bieden flexibele lichtinval- en privacyopties, zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en texturen, en voegen een eigentijdse uitstraling toe aan het interieur.

Houten Jaloezie

Ze bieden een warme en natuurlijke uitstraling aan elk interieur. Houten jaloezieën kunnen de lichtinval en privacy regelen, zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, en voegen een tijdloze elegantie toe aan de ruimte.

Horizontale Jaloezie

Horizontale jaloezieën zijn raamdecoratie bestaande uit horizontale lamellen die kunnen worden gekanteld om lichtinval en privacy te regelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium of kunststof, en diverse kleuren en breedtes. Horizontale jaloezieën zijn een populaire en praktische keuze voor elk interieur.

Als je meer wilt weten over mijn collectie neem dan vrijblijvend contact op

Project woninginterieu door Ben Aardenburg

Collectie Vloeren

Wat betreft vloeren, heb ik een breed scala aan materialen en stijlen om aan al je wensen te voldoen. Van prachtig hardhout dat warmte en karakter toevoegt aan je interieur, tot duurzaam laminaat dat de uitstraling van hout of tegels imiteert, bied ik de perfecte vloeroplossing voor elke ruimte in je huis. Mijn vloeren zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsgemak, zodat je jarenlang van een prachtige vloer kunt genieten.

Als je meer wilt weten over mijn collectie neem dan vrijblijvend contact op

Tevreden klanten

Project Ben Aardenburg gordijnen luxe huiskamer